Over ons

Je kent ons van H3lab. Nu heten we Souldrop.

Waar wij in geloven

De wereld heeft nu, meer dan ooit, krachtige en zelfbewuste mensen nodig. Mensen die weten wat hun talent is en dat in willen zetten om te werken aan de uitdagingen waar we nu met elkaar tegenaan lopen.

Wij zien een wereld voor ons waar mensen verbonden zijn, echt zijn, werken aan dingen die groter zijn dan zijzelf. Wij zien een wereld voor ons waarin liefde een taal is en waarin er voor iedereen een plek is om een bijdrage te leveren.

Wij geloven dat wanneer je jezelf goed kent, wanneer je verbonden bent met jezelf, dat je dan pas contact kunt maken met de ander. Met de wereld. En dat je dan geen crap meer zult maken, maar mooie dingen die goed zijn voor iedereen. Wij geloven dat als we dat doen die wereld mogelijk wordt die wij voor ons zien.

Wij willen hieraan bijdragen door het herkennen en erkennen, stimuleren en ontwikkelen van (jong) professioneel talent. Zodat we zelfbewuste proactieve professionals krijgen die weten hoe ze een verschil kunnen maken en waarde kunnen toevoegen. Dit noemen wij de “de leiders van morgen vandaag“.

Dit doen we door met mensen, professionals, teams en organisaties mee te reizen. Soms kort, soms langere tijd.

Dit doen we samen met

Wij zetten hiervoor coaches, trainers en sprekers in op allerhande gebied.
En bovenal zetten wij onszelf daarvoor in. Onze eigen reis en ervaring is de basis van waaruit wij dit werk doen. Ons vallen en opstaan, onze highs en lows, maar ook onze dromen en ons verlangen.

Dat wat we voor anderen willen doen geldt ook voor onszelf. Wij zullen altijd bezig blijven met onze ontdekkingsreis en het ontvouwen van ons eigen potentieel en dit inzetten om een bijdrage te leveren aan de wereld die wij voor ons zien. En Souldrop is voor ons een manier om dit in te zetten.

Hartelijke groet!

Bas en Dennis

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle gave dingen die we organiseren.

Het team

We maken gebruik van een netwerk aan trainers. Een paar van de belangrijkste staan hier onder.

Bas Mennink

Onze geschiedenis

Souldrop is onstaan uit H3lab. Een initiatief voor jonge mensen om een plek te krijgen in de wereld. H3lab is afgesplitst in een tak voor het onderwijs: H3lab Onderwijs en Souldrop.
Souldrop richt zich op de professionals in het bedrijfsleven die hun toe-voegende-waarde willen ontdekken en ontwikkelen. H3lab Onderwijs richt zich op leerlingen, leraren en andere professionals in het onderwijs. 
Souldrop en H3lab Onderwijs wisselen veelal hun expertise en professionals uit.

De naam Souldrop

Dit gaat vooral om de reis van het hoofd naar het hart. Dat gevoel dat je soul een drop-in maakt in wat je doet.

Dennis en Bas stonden ooit met snowboards onder op een maagdelijke off piste met vers gevallen sneeuw. De drop die ze daar samen maakten is ze altijd bijgebleven. Dit gevoel dat ze daar ervaren hebben, dat je met heel je zijn doet wat je doet, zijn ze nooit vergeten. De flow, het genieten, de high fives en daarna verstilling achteraf. Dit is een zijnskwaliteit die ze in hun werk stoppen. 

Jouw ontwikkeling een boost geven?

Doe ons een berichtje en we nemen contact met je op

Bel mij!

Ik wil graag een krachtige leider worden.

Bel mij!

Ik wil graag een krachtige leider worden.