Stap in jouw potentieel

Persoonlijke begeleiding in jouw ontwikkeling. Op maat, zodat het precies bij jou past.

Wil jij aan de slag met

Wat het jou oplevert

Hoe het werkt

Kennismaking

We maken eerst kennis. Dit kan aan de telefoon. Het is belangrijk jij van tevoren goed kan aangeven wat jouw coachvraag is. Wij weten dan beter hoe we jou kunnen helpen.

Bepalen coach en duur

Samen bepalen we wie jou het beste helpen kan. We hebben verschillende soorten coaches. 

Aan de slag

We realiseren ons dat het een reis is die jij aan het maken bent. Daarom kunnen we altijd gedurende de reis bijsturen. Het gaat er natuurlijk om dat jij krijgt wat je nodig hebt. Daarom zijn we heel flexibel.

Loes Borger

"IJzersterke coaching, verrassende inzichten en uitkomsten, next level kwaliteit, persoonlijk en professioneel. Van harte aanbevolen!!!"

FAQ

Dit is afhankelijk van meerdere dingen. Houd rekening met 45 min tot 1,5 uur. Het kan ook zijn dat we een echte deep dive gaan maken.. In dat geval ben je een paar uur onder de pannen.

Jazeker! Als je dat prettig vindt kunnen we telefonisch of via videobellen de gesprekken voeren.

Dat kan. In overleg kiezen wij de plek waar ons gesprek gaat plaatsvinden. In het geval dat er veel reiskosten gemaakt worden door de coach, moeten we daar wel wat over afspreken.

Dat is erg afhankelijk van jouw vraag. Er zijn mensen die binnen 1 tot 3 gesprekken klaar zijn. Er zijn anderen die het fijn vinden gedurende langere tijd een coach te hebben. Bijvoorbeeld als het gaat om hun ontwikkeling.

Als jij bereid bent om met jezelf aan de slag te gaan wel. Het helpt ook als je echt een vraag hebt. Als je niet weet of het iets voor je is kunnen we altijd even bellen. 0628885879

Nee. We zijn coaches, geen therapeuten. We kunnen wel goed doorverwijzen als blijkt dat je dat nodig hebt.

Nee dat hoeft niet. In overleg kunnen we altijd stoppen.

De sessies zijn € 150,- inclusief BTW voor particulieren en exclusief voor bedrijven.

Wat Heleen zegt

Bas is iemand waar ik een paar jaar geleden misschien niet meteen een coaching sessie mee had aangedurfd. Het voelde alsof hij vanaf moment een dwars door me heen keek. Maar ik was er ook wel aan toe uit mijn vicieuze cirkel te komen en dus besloot ik ervoor te gaan. Mijn intuïtie bleek me niet in de steek te laten. Omdat ik zelf niet meer zo goed wist wat ik nou voelde was het fijn om iemand te hebben die in een veilige omgeving met me mee kon voelen. Met zijn enorme praktische kennis gaf hij me ook meteen wat handvatten waar ik verder mee kon. Prettig vond ik ook de flexibele opzet en het feit dat er niet meer sessies gepland werden dan nodig. Bas is een aanrader als je eraan toe bent écht stappen te zetten. Hij laat zich niet om de tuin leiden en haalt je uit je comfortzone, terug naar je hart.

– Heleen Altena Ondernemer

Ook aan de slag met je eigen ontwikkeling?

Wij zijn er klaar voor. Een keer telefonisch kennismaken kan altijd.

Hallo!

App, bel, mail, vind ons. Of stuur een bericht via het formulier hiernaast.